Ridsport Play
22 januari 2021 06:25

Kolla klippet: Helgstrand berättar mer om nya satsningen

StorsatsningI veckan släpptes nyheten om samarbetet mellan Helgstrand Dressage och Ludger Beerbaum, som nu slås ihop i ett och samma jättebolag. Danska TV2 Nord har besökt Helgstrand Dressage och pratat mer med Andreas Helgstrand, som säger att det senaste uppköpet är ett steg på vägen till att bli störst i hästvärlden.

Kolla klippet: Helgstrand berättar mer om nya satsningen
Andreas Helgstrand berättar om senaste uppköpet, framtidsplaner och drömmar om nya medaljer. Foto: Skärmdump från danska TV2 Nord.

Med Beerbaums företag i koncernen har man cirka 150 anställda och en omsättning på över 60 miljoner euro – men än är man inte färdig, berättar Andreas Helgstrand i tv-intervjun.

– Det här är bara ett steg mot många bra synergier. Min dröm med detta är att få alla dessa delar att arbeta tillsammans och växa till något storskaligt. Det finns ett helt hav av möjligheter. Du kan sälja lastbilar, fastigheter – du kan sälja allt till hästfolk, konstaterar han.

Se hela klippet från Helgstrand Dressage hos TV2 Nord

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden