Ridsport Play
17 februari 2022 06:20

Kolla klippet: Johanna Due-Boje vaggar magen med passage

Bästa vagganDressyrstjärnan Johanna Due-Boje har tre veckor kvar till beräknat förlossningsdatum – och efter den här ritten får hon kanske förbereda sig på att göra både piaff och passage när den kommande bebisen ska sova. Se det härliga Instagramklippet här.

Kolla klippet: Johanna Due-Boje vaggar magen med passage
Johanna Due Boje rider GP-kür med Mazy Klövenhöj 2019. Foto: Roland Thunholm

”Ingen av oss är i toppform, men jag måste säga att jag är ganska imponerad av oss båda med mindre än tre veckor kvar till beräknat förlossningsdatum.” Det skriver dressyrstjärnan Johanna Due-Boje som gungar fram på sin ”nästan OS-reservhäst”, Mazy Klövenhöj.

Dagen innan lastbilen skulle gå mot OS-karantänen i Aachen i somras visade det sig dessvärre något inte var som det skulle med det mörkröda stoet. Först trodde man att det var en vrickning men sedan visade det sig vara en mer segdragen inflammation i kotsenskidan. Nu är dock Mazy på väg tillbaka och en lycklig ryttare passade på att gunga fram med magen i några väl valda svåraklassrörelser – se det härliga Instagramklippet här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden