Fälttävlan
1 juni 2021 16:39

Kolla klippet: Lata dagar för Freskgårds sjöhästar

MagplaskVem gillar inte att ta en skön dusch efter en lång resa? Fälttävlansryttaren Anna Freskgårds tävlingshästar Fly Away och Techno hör definitivt till kategorin som gärna titulerar sig sjöhästar när de inte är ute på Europas tävlingsbanor.

Kolla klippet: Lata dagar för Freskgårds sjöhästar
Fälttävlanshästar är som bekant inte särskilt rädda för vatten. Anna Freskgårds två landslagshästar tar sig mer än gärna ett dopp efter tävling, här tillsammans med en av gårdens yngre förmågor. Foto: Anna Freskgård

Landslagsaktuella fälttävlansryttaren Anna Freskgård var den gånga helgen på de internationella tävlingarna i polska Baborówko med Techno (SWB val f 2009 e Hip Hop u Tatti e Swift uppf Lena Vikman äg Sophia Ericsson) och Fly Away v/d n. Ranch (f. -05 e. Quidam’s Rubin u. Retina van de N.Ranch ue.Voltaire).

Techno placerade sig i den fyrstjärniga korta klassen och det firades med ett rejält plask vid hemkomsten till gården Lövsund i Sörmland.

I klippet syns både Techno och Fly Away som njuter av återhämtning tillsammans med Anna Freskgårds 5-åring Don Pedro.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Anna Freskgård (@annafreskgard)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden