Fälttävlan, Ridsport Play
21 juni 2022 06:25

Kolla klippet: Nicola Wilsons hälsning

OlyckaBrittiska fälttävlansryttaren och regerande Europamästaren Nicola Wilson återhämtar sig steg för steg efter det otäcka fallet hon gjorde i Badminton i början av maj. "Jag kan nog inte tävla på hög nivå igen," säger hon i en hälsning på sociala medier. Kolla in hennes filmade hälsning här.

Kolla klippet: Nicola Wilsons hälsning
Nicola Wilson tror att det är färdigtävlat för henne på högsta nivå. Bilden är från EM i Schweiz förra året där hon tog dubbla guld. Foto: FEI/Richard Juilliart

I en film på sociala medier tackar Nicola Wilson för allt stöd hon har fått under den här tiden.

Hon visar också i filmen att hon nu kan sitta och röra sin högra arm ganska bra, och att även den vänstra armen långsamt blir bättre.
– Det är lång väg kvar men jag ser ljuset i tunneln. Men jag nog inte tävla på hög nivå igen, men förhoppningsvis kan jag vara delaktig i sporten på något sätt, säger hon.

Nicola Wilson är fortfarande inlagd på sjukhus med en skada i sin ryggrad och rehabiliteringen pågår för fullt.

Hennes häst Coolparks Sarco är utlånad till landslagskollegan Piggy March och Wilsons team har också lagt ut hennes stora hästlastbil till försäljning.

Se Nicola Wilsons hälsning via Facebook nedan.

45-åriga Nicola Wilson har tillhört världstoppen i fälttävlan länge. Hon är regerande Europamästare både individuellt och i lag, ingick i britternas lag som tog silver på OS London 2012 och vid VM i USA 2010.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden