Ridsport Play
10 juni 2020 06:25

Kolla klippet: Nytt framtidshopp hos Bachmann Andersen

SatsarNyligen lämnade danske Daniel Bachmann Andersen arbetet som chefsberidare hos Helgstrand och Blue Hors, för att starta eget. Nu visar toppryttaren upp ett nytt framtidslöfte, som han hoppas mycket på.

Kolla klippet: Nytt framtidshopp hos Bachmann Andersen
Daniel Bachmann Andersen i stallet med Marshall-Bell. Foto: Privat

Daniel Bachmann Andersen red bland annat VM 2018, på Blue Hors Zack, och siktade mot sitt första OS med hingsten – men efter OS-flytten blev det ännu en flytt för en av Danmarks bästa dressyrryttare, då han nyligen lämnade Blue Hors för att dra igång sin egen verksamhet.

Nu visar han upp en ny stjärna i stallet, 8-årige Marshall-Bell (val -12, e Blue Hors Don Romantic-Michellino, uppf Tina Christoffersen & Nicolai Jepsen), som ägs av Christian Vang Lauridsen och hans fru Vivi.
– Han är väldigt talangfull, jag ser fram emot att få ta med honom ut på tävling. Men vi tar det lugnt eftersom han bara är åtta år, berättar Daniel Bachmann Andersen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden