Ridsport Play, Sportnytt
4 juli 18:56

Kolla klippet: Plaskigt sportsmanship

Bättre tillsammansAllt här i världen handlar inte om knivskarp konkurrens. Den gångna helgen visualiserade Jur Vrieling och Rodrigo Pessoa vad äkta sportsmanship handlar om.

Kolla klippet: Plaskigt sportsmanship
Teamwork makes the dream work. Klippen på Jur Vrieling och Rodrigo Pessoa sprids över ridsportvärlden. Foto: CHIO Aachen

Det var under lördagens hoppning som Rodrigo Pessoa och hästen Lord Lucio inte kom längre än till vattengraven. Efter flera tappra försök såg det ut som om Pessoa var på väg att ge upp, men då kom hjälpen, likt en riddare på sin vita springare.

Jur Vrieling med El Rocco travade plötsligt in i bild och kom till konkurrentens undsättande. Med lite draghjälp tog sig sedan Pessoa och Lord Lucio igenom hindret och kunde därefter lämna banan med en allt igenom positiv upplevelse.

Klippen på det hela har blivit enormt virala och här kan ni se det hela från flera vinklar. Väl värt, spontant genuint sportsmanship tål att visas från flera vinklar.

Här kan du se ett längre klipp på det hela, via Facebooksidan World of Horse.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden