Hoppning
28 september 2019 10:15

Malin Baryard sexa i New York

GCT New YorkMalin Baryard Johnsson och H&M Indiana var felfria och placerade sig på en individuell sjätteplats i första omgången av Longines Global Champions League i New York sent på fredagskvällen. Peder Fredricson blev däremot utesluten efter att ha ramlat av Zacramento.

Malin Baryard sexa i New York
Malin Baryard och H&M Indiana placerades sig i New York på fredagen. Foto: Roland Thunholm.

Malin Baryards individuella placering innebär att hon, H&M Indiana och hennes lagkamrat danska Emil Hallundbaek med Chalisco är med till andra omgången i lagtävlingen som fortsätter på Governors Island i New York på lördagen. Deras lag Berlin Eagles har dock med sig åtta fel och ligger på tionde plats.

För Peder Fredricson och Zacramento blev det rejäl stolpe ut i fredagens klass. Ekipaget började bra men skildes åt när Zacramento plötsligt stoppade på ett plank och Peder ramlade av.

Ekipagets uteslutningen innebär att laget, Shanghai Swans, (där även Daniel Deusser och Calisto Blue ingick på fredagen) är ute ur tävlingen och inte tillåts starta i lördagens andra lagomgång.

Sent på lördagskvällen svensk tid avgörs den avslutande GP-finalen med 3,3 miljoner kronor i prispott.

Start- och resultatlistor

Livesändning GCT

Livesändning GCL

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden