Fälttävlan
23 juni 2019 07:30

Malin Petersen i ledning

InternationelltInför de sista och avgörande momenten ligger Malin Petersen som bästa svensk både i CCI3*-S och CCI2*-S i belgiska Arville. Med Charly Brown ligger Malin till och med i ledning i den trestjärniga klassen.

Malin Petersen i ledning
Malin Petersen ligger i ledning efter dressyr och banhoppning i belgiska Arville (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Vid det nationella fälttävlansmeetinget i belgiska Arville har Malin Petersen intagit en ledning i CCI3*-S efter de två första momenten. Tillsammans med Charly Brown lade hon sig i topp redan efter dressyren på 26 straff, och med felfri banhoppning håller ledningen i sig inför den avslutande terrängen.

Christoffer Forsberg ligger också bland de främsta i den 77 ekipage stora klassen med en fjärde plats tillsammans med Gaston ES. Sofia Sjöborg och DHI Might Dwight ligger på en tolfte plats.

Malin Petersen är även bästa svensk efter dressyr och terräng i CCI2*-S. Tillsammans med Ebony II ligger hon på en femte plats med 31,4 straff i den 82 ekipage stora klassen.

Bland 33 ekipage i CCI4*-S är Christoffer Forsberg bästa svenska ryttare med en femtonde plats efter dressyren. Tillsammans med Baroness 374 har han 34,40 straff när banhoppning och terräng återstår.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden