Hoppning
22 februari 2023 09:50

Mathilda Bohlin första segraren i Göteborg

GHSMathilda Bohlin får fördelen att gå ut sist när Vårfinalen rids i Arena Youth Tour på torsdagen. Detta efter segern i uppvärmningsklassen som inledde Gothenburg Horse Show på onsdagen.

Mathilda Bohlin första segraren i Göteborg
Mathilda Bohlin med sin Domino van de Zuuthoeve. Foto: Roland Thunholm

Ungdomsryttarna var först ut när Gothenburg Horse Show drog igång på onsdagens morgon. Totalt har åtta juniorer och åtta young riders kvalat till Vårfinalen i Arena Youth Tour som går på torsdagen i Scandinavium.

Onsdagens uppvärmningsklass satte startordningen i finalen, där segraren i klassen kommer att få gå ut sist. Vann gjorde young ridern Mathilda Bohlin med Domino van de Zuuthoeve som var snabbast med noll fel. Tvåa blev junioren Linn Arvidsson med Glenmorangie medan young ridern Fanny Kullmyr tog hand om tredjeplatsen med sin egen Dima. Klassen gick i en specialbedömning med två faser direkt efter varandra med hinderhöjderna 1,30 för juniorer och 1,40 för young rider.

Resultatlista uppvärmningsklassen i AYT

Regler Arena Youth Tour

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden