Sverige
24 december 2019 08:49

Mest läst 2019 – Zip på rymmen

Del 1En omkullridning orsakade att hästen Zip försvann från tävlingsplatsen och var försvunnen i över ett dygn. Artikeln om hästen på rymmen blev en av Ridsports mest lästa under året.

Mest läst 2019 – Zip på rymmen
Historien om när hästen Zip försvann från tävlingsplatsen blev en av årets mest lästa artiklar på tidningen Ridsports webb. Foto: Privat

Det var vid nationella tävlingar hos Enköpingsnäs Ryttare som Linda Feldt-Sköld och Zip gick omkull i en 1,30. Träns och martingal for av, och Zip försvann från tävlingsplatsen med sadeln på sig. Frivilliga hjälpte till att leta efter Zip i ett stort sökpådrag, och efter över ett dygn på rymmen kom han tillbaka hel och välbehållen.

Artikeln om Zip på rymmen blev en av årets mest lästa på tidningen Ridsports webb, och du kan läsa den uppmärksammade händelsen igen här. Ridsport skrev även om återföreningen mellan häst och ryttare och den kan du läsa här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden