Sverige
13 december 2019 09:44

Nästa Milton sökes till Hall of Fame

GHS Hall of FameRolf-Göran Bengtsson och sagohästen Milton fick priset 2019. Vilken människa eller häst tycker du har gjort stort avtryck på Gothenburg Horse Show? Det undrar organisationen bakom GHS som nu efterlyser namn till GHS Hall of Fame 2020.

Nästa Milton sökes till Hall of Fame
Rolf-Göran Bengtsson har gjort avtryck hos många på GHS. Foto: Lotta Gyllensten

GHS Hall of Fame lanserades i år och instiftades för att hedra profiler som betytt mycket för Gothenburg Horse Show. Priset för 2019 delades ut till John Whitaker, Louise Nathhorst, Rolf-Göran Bengtsson samt Liz och (postumt) Lars Parmler.

Dessutom valdes även hästarna Walk on Top och Milton in. Nu är det dags att nominera vilka som ska tilldelas priset 2020.

På sin Facebooksida efterlyser nu Gothenburg Horse Show namn på ryttare, profiler och hästar som har gjort avtryck i GHS-historien och därför bör tilldelas Hall of Fame. En jury bestående av nyckelpersoner från GHS organisation utser därefter vinnarna.

Nomineringarna trillar in i rask takt och bland kommentarerna märks bland annat hopptränaren och landslagsprofilen Ragnar Bengtsson som har nominerat PG Gyllenhammar.

Överdomaren Ulla Gulja har nominerat Anders Gernandt och Jan Fristedt med motivationen ”deras röster glömmer jag aldrig” och det är också en lång rad personer som har kommenterat Hugo Simon och Gladstone.

Här kan du nominera.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden