Avelsnyheter
26 juli 2018 11:37

New Forest-riks flyttat

För få anmälningarTill helgen skulle årets riksutställning för new forest arrangerats på Grevagården. Nu meddelas att rikset är flyttat till New Forest-SM i Laholm.

New Forest-riks flyttat
Helgens kommande riksutställning för new forest har blivit inställd på grund av för få anmälningar. På bilden ses Christina Ivarsson med Sörbys Queen som blev BIS vid NF-riks 2011. Foto: Kerstin Söderholm

Den kommande helgen skulle riksutställningar för hela sex raser arrangeras runt om i landet. Nu blir det bara fem – new forest-riks har fått byta datum.
– Vi har tyvärr fått flytta NF-Riks till att genomföras tillsammans med NF-mästerskapen i Laholm 11-12/8, meddelar utställningsgeneralen Jan Lundvall till Ridsport.

Det är för få anmälningar som är orsaken till att helgens utställning fått ställas in. De som anmält sig till Grevagården har blivit inbjudna att delta vid utställningen i samband med New Forest-mästerskapen i Laholm, och denna utställning ska enligt uppgift räknas som riksutställning för föreningen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden