Blogg
15 juli 2014 18:08

På plats i Aachen

Dag ett i Aachen, eller man kanske kan kalla det dag två eftersom vi anlände igår mitt på dagen. Lite regn, lite sol, en massa lera som gjorde att traktorerna fick arbeta med att placera ut lastbilssläparna på det stora leriga fältet. Och vi har funnit wi-fi!

Nu hoppas vi att wi-fi-gudarna är med oss så att jag kan försöka hålla er uppdaterade på denna fantastiska tävling. Har varit veterinärbesiktning och svenskarna klarade sig galant! Svenskarna är ju ena hejare på att promenera med sina hästar, jag vågar nog påstå att man ser flest svenska hästar på promenaderna. Detta kan vara anledningen till att mina fyrbenta kollegor – för det mesta -håller sig på mattan medan andra hästar kanske spenderar stora delar av tiden md alla hovar i luften.

På eftermiddagen hade alla kuskarna möjlighet att träna dressyr i tio minuter på en gräsbana utanför dressyrbanan så dressyrspannet har fått lufta sig med vagnen. I morgon körs dressyren, Fredrik startar någon gång vid 18 tiden imorgon. Håll tummarna!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden