Clinic
13 januari 16:22

Patrik Kittel Dressage Tour är igång

Clinic med KittelPatrik Kittel Dressage Tour angör fyra destinationer under våren. I dag är det premiär och clinicen pågår som bäst under lördagseftermiddagen i Helsingborg.

Patrik Kittel Dressage Tour är igång
Patrik Kittels tour har stannat i Helsingborg för dagen, där bland andra Josefin Lunn med Phoebe deltar i clinicen. Foto: Kajsa Ekedahl

Patrik Kittel Dressage Tour kommer att angöra Stockholm, Umeå och Göteborg under våren. Premiären hålls hos Helsingborgs Fältrikttklubb och pågår under lördagseftermiddagen inför mängder av nyfikna åskådare som piggar upp vinterdagen med inspiration från en av världens högst rankade ryttare.

Humor, enkelhet, glädje och självinsikt och vilja att utvecklas – det är Patrik Kittels recept för att bli en bättre ryttare. Med hjälp av sex duktiga ekipage visar han hur han arbetar med grundridningen och hur det finns en röd tråd från det allra enklaste och upp till det svåraste. Patrik hävdar bestämt att ”alla kan rida Grand Prix”, och uppmanar alla att arbeta för att utveckla sig själv som ryttare och sin häst så långt det går.

Utförligt referat från clinicen kommer här på Ridsports webb – håll utkik efter det!

180113kittelhbg2
Lovisa Jendland med Grevens Rex är en av ryttarna som rider på Kittel clinic. Foto: Kajsa Ekedahl
Hingstar Online

Just nu 133 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar