Clinic
13 januari 2018 16:22

Patrik Kittel Dressage Tour är igång

Clinic med KittelPatrik Kittel Dressage Tour angör fyra destinationer under våren. I dag är det premiär och clinicen pågår som bäst under lördagseftermiddagen i Helsingborg.

Patrik Kittel Dressage Tour är igång
Patrik Kittels tour har stannat i Helsingborg för dagen, där bland andra Josefin Lunn med Phoebe deltar i clinicen. Foto: Kajsa Ekedahl

Patrik Kittel Dressage Tour kommer att angöra Stockholm, Umeå och Göteborg under våren. Premiären hålls hos Helsingborgs Fältrikttklubb och pågår under lördagseftermiddagen inför mängder av nyfikna åskådare som piggar upp vinterdagen med inspiration från en av världens högst rankade ryttare.

Humor, enkelhet, glädje och självinsikt och vilja att utvecklas – det är Patrik Kittels recept för att bli en bättre ryttare. Med hjälp av sex duktiga ekipage visar han hur han arbetar med grundridningen och hur det finns en röd tråd från det allra enklaste och upp till det svåraste. Patrik hävdar bestämt att ”alla kan rida Grand Prix”, och uppmanar alla att arbeta för att utveckla sig själv som ryttare och sin häst så långt det går.

Utförligt referat från clinicen kommer här på Ridsports webb – håll utkik efter det!

180113kittelhbg2
Lovisa Jendland med Grevens Rex är en av ryttarna som rider på Kittel clinic. Foto: Kajsa Ekedahl

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden