Clinic
14 mars 11:45

Patrik Kittel ställer in i Umeå

Clinic-krockHelgens planerade Patrik Kittel Dressage Tour i Umeå har ställts in. Biljettförsäljningen till evenemanget har varit sämre än väntat - en bidragande orsak kan vara att Helen Langehanenberg håller clinic i Luleå samma helg.

Patrik Kittel ställer in i Umeå
Det blev clinic-krock i Norrland när både Helen Langehanenberg och Patrik Kittel skulle hålla clinics samma helg. Kittel fick ställa in i sin clinic Umeå (arkivbilder). Foto: Roland Thunholm/Kim C Lundin

Till helgen skulle Patrik Kittel gästa Hippologum i Umeå med sin uppskattade Patrik Kittel Dressage Tour. Nu har det meddelats att arrangemanget är inställt.
”Det är olika faktorer som spelat in, bland annat sämre biljettförsäljning än väntat”, skriver arrangören Umeå Ryttarförening på sociala medier, och berättar att de som redan köpt biljetter kommer bli kontaktade av Flyinge AB för återbetalning.

Samma helg som Patrik Kittel Dressage Tour skulle hållits i Umeå håller tyska världsstjärnan Helen Langehanenberg dressyrclinic vid Luleå Ridklubb. En inte allt för vild gissning är att två stora dressyrclinics i Norrland samma helg är en för mycket, och att dressyrpubliken denna gång valde att åka boka sina biljetter till clinicen i Luleå.

Nytt stopp på Patrik Kittel Dressage Tour blir istället Smedstad Ridsportcenter i Linköping den 21 april.

Hingstar Online

Just nu 133 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar