Hoppning
7 september 2018 18:09

Peders superstart i Rom: Tvåa med Hansson WL och ledning med laget

Bra startPeder Fredricson har bra dag på jobbet. När GCT och GCL drog igång i Rom blev det ett prima facit både individuellt och i lag.

Peders superstart i Rom: Tvåa med Hansson WL och ledning med laget
Peder och Hansson WL är på hugget. (Arkivbild) Foto: Mario Grassia

Global Champions Tour har intagit Rom. Peder Fredricson är snart på väg mot VM i Tryon och passar nu på att visa att han är i god form. Han red Hansson WL (SWB f 2008 e Hip Hop-Iowa, uppf Walltorps Lantbruks AB, äg Måsel AB) felfritt och på en tid som räckte till en andraplats i tidshoppningen 1,55.

Klassen var även första omgången i Global Champions League. Peder hoppade för sitt team Prague Lions och även hans teampartner Anna Kellnerova/Silverstone G var snabb och felfri. Det betydde att laget gick upp i ledningen. GCL-omgången avgörs i morgon, precis som GCT:s Grand Prix.

Henrik von Eckermann/Cantinero, Rolf-Göran Bengtsson/Crunch 3 och Evelina Tovek/Castello hade ett ner vardera, plus ett tidsfel för Evelina.  Christian Ahlmann/Caribis Z vann klassen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden