Blogg
26 oktober 2015 21:23

Planering inför CSI**

I dag har det endast varit två klasser en 1,10 och en 1,20. Båda har haft ganska många starter så det har varit relativt lugnt för vår del. Vilket gjort att har haft tid med möte angående organisationen inför den internationella tävlingen som börjar på torsdag.

 Det är en konst att få till funktionärslistorna så att alla får tid över så de både kan pausa och kanske till och med äta något. I och med att det är första gången som den här tävlingen anordnas är det extra viktigt att allt är planerat in i minsta detalj.

Som det ser ut nu behöver det flyttas på några pass och vilka som ska stå på banan är inte riktigt klart ännu men jag är helt övertygad om att det kommer gå som smort när det väl är dags. De som är ansvariga för funktionärerna gör ett superjobb.

I kväll har det även varit islandshästshow i arenan och läktarna var nästan fulla. Det är väldigt trevligt att det lämnas plats för alla olika intresseområden under veckan.

/ Lisa

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Vi ökar!Det firar vi med endast 15:- för första månaden