Dressyr
7 februari 2018 07:48

Se Patrik Kittel rida världsmästaren Sezuan

HingsvisningarNyligen blev det offentligt att svenska dressyrstjärnan Patrik Kittel kommer att rida trefaldige världsmästaren för unga hästar, Sezuan. Här kan du se en video med det spännande ekipaget.

Se Patrik Kittel rida världsmästaren Sezuan
Patrik Kittel och Sezuan. Foto: Stuteri Peterhof

Det är hingstens ägare Stuteri Peterhof som har publicerat videon med Patrik Kittel och Sezuan (f 2009 e Blue Hors Zack-Don Schufro, uppf Linette Jaeger, äg Stuteri Peterhof). Sezuan har vunnit unghäst-VM i dressyr som 5-, 6- och 7-åring. Då har han ridits av Dorothee Schneider och hon slutade sitt uppdrag på Stuteri Peterhof slutade hon också rida hingsten.

För ungefär en månad sedan blev sett officiellt att Patrik Kittel sitter upp på den trefaldige världsmästaren under vintern. Kittel ska bland annat visa Sezuan riden på tre hingstvisningar i Tyskland och Danmark under februari och mars.

Nedan kan du se ett smakprov på hur träningen går för ekipaget.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden