Dressyr
13 april 10:26

Seger och personbästa för svenska ekipaget

TävlingsframgångDet blev nytt personbästa för Maria von Essen och Invoice när de vann i Grand Prix på fredagen i ett gediget startfält.

Seger och personbästa för svenska ekipaget
Maria von Essen hade stora framgångar vid Göteborg Horse Show tidigare i år. Nu fortsätter segertåget med Invoice. Foto: Pernilla Hägg

Flera svenskar är på plats i Tolbert, Nederländerna, där det arrangeras internationella dressyrtävlingar för både ponny och stor häst den här helgen.

På fredagen var det Maria von Essen som briljerade med sin Invoice (OLD val f -12 e Jazz-Olympic Ferro, uppf P J Crum, äg Alexanders Hovslageri & Häst AB). Det blev vinst i trestjärnig Grand Prix och 74,131 procent och dessutom nytt personbästa.

I startfältet fanns flera rutinerade ryttare och på andra plats kom Hans Peter Minderhoud och Glock’s Toto Jr. N.O.P. på 73,544 procent.

Tredjeplacerad blev Storbritanniens Annabella Pidgley och Gio på 72,674 procent.

Resultat GP

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden