Fälttävlan
5 november 2018 07:36

Svensk EM-medaljör har gift sig

BröllopI helgen har det varit ett internationellt ryttarbröllop i Tyskland. Det är svenska VM-ryttaren och EM-medaljören Louise Svensson Jähde som har gift sig med fälttävlansryttaren Claas Romeike.

Svensk EM-medaljör har gift sig
Louise Svensson Jähde och Claas Romeike hade två vigslar. Foto: Julia Petersen

Louise Svensson Jähde och Claas Romeike har varit ett par länge, och numera är de man och hustru.

De båda fälttävlansryttarna hade två vigslar förra veckan, en borgerlig med närmaste familjen på fredagen och en kyrklig med släkt och vänner på lördagen. Lördagen avslutades med en bröllopsmiddag för 150 gäster och dans natten lång.

Louise Svensson Jähde har varit baserad i Tyskland länge och bröllopet hölls i tyska Hamburg. Hon och Claas Romeike, som är son till dubble OS-guldmedaljören Hinrich Romeike, driver ett fälttävlansstall tillsammans.

Louiseclaas_privat
Louise Svensson Jähde och Claas Romeike vid vigseln. Foto: Privat

Brudparet är båda internationella fälttävlansryttare, Louise Svensson Jähde var bästa svensk på VM i Tryon i september och ingick i svenska silverlaget på EM 2017. Claas Romeike har bland annat tävlat Nations Cup för Tyskland.

Makarna åker till Dubai på bröllopsresa och Louise Svensson Jähde kommer att byta efternamn till Romeike.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden