Hoppning
19 september 2022 14:40

Svenska hoppframgångar under helgen

InternationelltLandslagsryttarna Wilma Hellström, Stephanie Holmén och Irma Karlsson hör alla tre till kategorin hoppryttare där förhoppningarna är stora om att ta sig till yttersta toppen. I helgen hoppade de hem ytterligare meriter på fyrstjärniga tävlingar.

Svenska hoppframgångar under helgen
Wilma Hellström och enögda Cicci BJN är ett rutinerat ekipage - i helgen blev det en framskjuten placering. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle. Foto: Roland Thunholm

Wilma Hellström och Cicci BJN slutade trea i den fyrstjärniga Grand Prix-hoppningen över 1,55-hinder i Grimaud, Frankrike, under söndagseftermiddagen. Wilma nollade både i grunden och omhoppningen och var mindre än en sekund efter segraren, Victor Bettendorff från Luxemburg och Mr. Tac.

Resultat St Tropez

Även i belgiska Opglabbeek blev det svenska framgångar i fyrstjärnig Grand Prix på 1,55-höjd, då Stephanie Holmén och Irma Karlsson hoppade hem rosetter – med Flip’s Little Sparrow och Chacconu var de sexa och sjua efter att ha tagit sig till omhoppning.

Resultat Opglabbeek 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden