Dressyr, Hoppning
12 juli 2022 06:20

Tisdag i Falsterbo

FHS 2022På Falsterbotävlingarnas fjärde dag fortsätter hoppningen för de unga hästarna samtidigt som det är kval för unga ryttare och ponnyklasser. Här är allt du behöver veta för att hänga med i vad som händer.

Tisdag i Falsterbo
På tisdagen blir det fortsatt unga hopphästar i Falsterbo. Foto: Roland Thunholm

På tisdagen fortsätter Falsterbotävlingarna med semifinaler för de 5- och 6-åriga hopphästarna, med sikte på finalerna som går på lördag respektive söndag. Här hittar vi också semifinalen för de 6-åriga dressyrhästarna med final på torsdag.

Dessutom blir det kval till Torstensons Ungdoms Grand Prix och NAF Five Star Magic Pony Grand Prix med finaler på onsdag, och Maya Delorez Children’s Challenge med final på torsdag. Dessutom är det kval till Equestrian Stockholm Ponny Kür som rids i FEI:s Lagtävlansprogram på tisdagen med kürfinal på onsdagen.

Torstensons Ungdoms Grand Prix går över 1,40-hinder för juniorerna, som är tolv till antalet, och över 1,45 för young rider, som är tio stycken. NAF Five Star Magic Ponny Grand Prix 2022 är öppen för ryttare födda 2006 och senare. Klassen går i Medelsvår A och innehåller D-ponnyekipage.

Maya Delorez Children’s Challenge är öppen för ungdomar födda 2008, 2009 och 2010 på storhäst. Kvalet rids över 1,20-hinder med inverkansbedömning på Falsterbobanan och finalen går på internationella hopparenan, också den i 1,20 men med bedömningen A:1a. Childrenekipagen är 14 till antalet.

Arrangörens webbplats.

Start- och resultatlistor.

Folksam Open hopphästar – serieregler.

Folksam Open dressyrhästar – serieregler.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden