Körning
5 juli 2018 10:45

Världsmästaren har brutit benet

SkadaFyrspanns-giganten Boyd Exell har drabbats av en fraktur, men det stoppar honom inte från att tävla inom kort igen.

Världsmästaren har brutit benet
Boyd Exell på toppen i Stockholm under första advent 2017. Foto: Roland Thunholm

Den flerfaldiga världsmästaren och världscupvinnaren Boyd Exell bröt ankeln i slutet av juni. Fyrspannskusken delar inte med sig av några detaljer kring olyckan, men klart är att han är på hugget igen under den högsäsong som pågår.

”The show must go on” som bekant och då är måhända körning den bättre av hästsporterna att ägna sig åt. Boyd berättar på sin Facebook, där han även visar bilder på ett ordentligt gipsat ben, att han har nu har varit ute och kört med spannet som ska gå i Aachen om några veckor.

Boyd konstaterar att det inte hade varit möjligt utan hjälp från vänner, sponsorer och vagnstillverkaren som har ordnat en speciallösning åt mästaren och hans brutna ben.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden