Sverige
4 februari 2020 12:00

Vem ska bli Årets hästföretagare 2020?

NomineraFör tredje året i rad utser nu Hästföretagarcentrum Årets hästföretagare - en framgångsrik företagare som är en bra förebild och även kan inspirera andra inom branschen.

Vem ska bli Årets hästföretagare 2020?
Kristian von Krusenstierna och hans Ågesta gård fick priset som Årets hästföretagare 2019. Foto: Roland Thunholm

Priset Årets Hästföretagare är ett initiativ av LRF Häst och Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS), som vill visa upp goda exempel på framgångsrika hästföretagare – inom till exempel innovation, hållbarhetsfrågor eller arbetsmiljö.

Årets Hästföretagare 2020 är öppen för alla storlekar av hästverksamheter, i alla organisationsformer. Det viktigaste är enligt Hästföretagarcentrum att verksamheten ska vara en god förebild för branschen och följa gällande regelsystem.
I priset ingår bland annat rådgivning, profilanalyser, konferens, teambuildning och utbildning.

Ågesta Gård och ridskola vann 2019

– Det var enormt stort för oss att få denna utmärkelsen/erkännandet. Mycket uppmärksamhet och många glada och vänliga ord från olika håll värmde verkligen. Vi har en lång och väletablerad verksamhet som verkligen är i den vardagliga myllan. Så att få stanna upp och se på sin verksamhet genom detta pris gav verkligen energi för framtiden! Just hästföretagare är nog inte kända för att njuta av sitt verk utan det är hårt slit var dag som gäller, säger förra årets vinnare, Kristian von Krusenstierna på Ågesta Gård och ridskola, i ett pressmeddelande.

Läs mer och nominera senast den 15 februari

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden