Hoppning
11 april 2012 13:45

Räven såld till Kevin Staut

(Uppdaterad) Malin Baryard Johnsson har sålt en av sina bästa hästar, H&M Reveur de Hurtebise, till fransmannen Kevin Staut. Det är Stauts sponsor Haras des Coudrettes som köpt 11-årige Räven.

Inför sommarens OS i London sågs Räven (val -01, e Kashmir Van’t Schuttershof-Capricieux des Six Censes) som Malins reservhäst, i klass med H&M Tornesch. Men nu är alltså valacken såld till franske toppryttaren Kevin Staut. 
– Det är en häst jag verkligen tycker om, och Malin har gjort ett superjobb med Reveur.  Jag är så  glad att Haras des Coudrettes kunde köpa honom. Jag kommer att starta honom i Antwerpen, som blir vår första tävling tillsammans, säger Staut till World of Showjumping.

Malin och Räven var bland annat trea i Zürich Grand Prix i januari i år.

Uppdatering
– Det är så klart blandade känslor. Jag har lagt ner mycket tid på Räven och vi har nått många fina framgångar, speciellt det senaste året. Men ibland kommer ett läge som gör det väldigt svårt att tacka nej. Allt har gått väldigt fort och Räven kommer till en av världens absolut skickligaste ryttare som säkert kommer att utveckla hästen ännu mer, säger Malin till Ridsport.

Läs mer i nästa nummer av Ridsport som kommer till våra prenumeranter den 19 och finns i butik från och med lördag den 21 april. Om du vill ha Ridsport direkt hem i brevlådan, klicka HÄR

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden