Ridsport Play
23 november 2019 20:00
Ridsportplus

Missa inte tredje och sista delen av Stipendiaterna

MiniserieStipendiaterna är serien där Peder Fredricson och Malin Baryard Johnsson coachar de unga hopptalangerna Ingemar Hammarström och Janelle Larsson. I tredje delen som sänds i kväll lördag klockan 20.00 handlar det om nyckelpersonerna bakom kulisserna i de fyra ryttarnas team.

Missa inte tredje och sista delen av Stipendiaterna

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Det är RidersLive.tv som står bakom Stipendiaterna, en miniserie i tre delar, som kan ses här på Ridsports sajt av alla inloggade prenumeranter.

Andra delen sänds idag, lördag, klockan 20.00 – och handlar om hästen och vad den spelar för roll om man vill lyckas som ryttare.

I första avsnittet handlade det om ryttaren och vad som krävs för att bli en toppryttare. Malin Baryard-Johnsson och Peder Fredricson berättade vad de tänkte när de var i samma ålder som stipendiaterna Janelle Larsson och Ingemar Hammarström. Dessutom bjöds det på konkreta övningar och tips.

Här kan du se det första avsnittet (Plus).
Här kan du se det andra avsnittet (Plus)

Den 30 november sänds Stipendiaterna live från Sweden International Horse Show i Friends.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden