Ridsport Play
16 augusti 2019 17:20

Peder Fredricson svarar på gnäll

GnällbänkenÄr Peder verkligen så trevlig som han verkar? Blir han arg om det inte finns kaffe på morgonen? Kommer Peder från förorten? Detta är några av frågorna som Peder Fredricson får svara på i programmet "Gnällbänken", där SVT:s reporter plockat fram gnälliga kommentarer på nätet och låter idrottsstjärnorna bemöta dem.

Peder Fredricson svarar på gnäll
Peder Fredricson gästar "Gnällbänken" och får bemöta gnälliga kommentarer från bloggar och sociala medier (arkivbild). Foto: Jenny Schwieler Staaf

I ”Gnällbänken” på SVT Play letar Max Schüllerqvist upp gnälliga kommentarer om idrottsstjärnor på bloggar och sociala medier, och låter sedan idrottsstjärnorna svara på gnället.

I ett av de senaste avsnitten fick hoppryttaren Peder Fredricson svara på kommentarer och synpunkter från nätet. Synpunkter som att bara adeln och överklassen har råd med ridsport, att Peder kommer inte från förorten, att hästar har något skumt i kikaren och ridsportfamiljen gaddade ihop sig och röstade fram Peder till Jerringpriset – det är några av synpunkterna Max Schüllerqvist grillar Peder Fredricson med.
Här kan du se klippet som spelades in vid Stockholm Horse Week i juni

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden