Ridsport Play
9 november 2019 20:00
Ridsportplus

Premiär för nya serien – Stipendiaterna

MiniserieNu är det dags. Det första avsnittet i miniserien Stipendiaterna ligger ute. I serien kan du följa Malin Baryard-Johnsson och Peder Fredricson, och deras adepter, stipendiaterna Janelle Larsson och Ingemar Hammarström.

Premiär för nya serien – Stipendiaterna
Malin Baryard-Johnsson tillsammans med stipendiaten Janelle Larsson. Foto: RidersLive

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Den nya miniserien Stipendiaterna består av tre avsnitt. I första avsnittet fokuseras det på ryttaren, och vad det krävs för att bli en toppryttare.
Malin Baryard-Johnsson och Peder Fredricson berättar vad de tänkte när de var i samma ålder som stipendiaterna Janelle Larsson och Ingemar Hammarström. De går också igenom med sina adepter vilka styrkor och svagheter de har för att se vilken hjälp de behöver för att kunna ta nästa steg i sina karriärer. Vi får också lära oss några  konkreta övningar och tips.

– Med den här miniserien får vi något helt nytt i det svenska tv-utbudet och vi har nu en stor bredd på innehållet i vår kanal, som ska vara lite som en kul hästnördskompis att hänga med, säger Caroline Berggren, vd för RidersLive.

Första avsnittet finns tillgängligt för Ridsports inloggade läsare från 9 november kl 20.
De övriga avsnitten  publiceras 16 och 23 november.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden