Sportnytt
7 april 2018 15:13

Ersättare till finalen klar efter Tinnes återbud

ÅterbudOm några dagar sätter världscupfinalen igång och listorna har ändrats en del sedan kvalperiodens slut. Bland annat har Tinne Vilhelmson Silfvéns startplats gått till en ny ryttare.

Ersättare till finalen klar efter Tinnes återbud
Om en vecka koras årets vinnare i världscupfinalen i dressyr.

Då Paridon Magi drabbats av korsförlamning (läs mer om det här) var Tinne Vilhelmson Silfvén tvungen att stryka sig från nästa veckas världscupfinal. Ekipaget ersätts av Morgan Barbançon Mestre med Sir Donnerhall II, berättar Eurodressage.

Tidigare i veckan tvingade Australiens OS-ekipage Mary Hanna och Calanta, som redan hade landat i Europa, stryka sig på grund av en skada. Den platsen går i stället, efter olika turer som Eurodressage berättar mer om, till brittiska Hayley Watson-Greaves med Rubin’s Night.

På hoppfronten har Christian Ahlmann och Alberto Zorzi lämnat återbud. De båda ryttarnas startplatser har gått till de två första på ”fel sida av strecket” i den västeuropeiska ligans sluttabell: Frankrikes Julien Epaillard och Österrikes Max Kühner.

Definite Entry List Dressyr (ej uppdaterad efter Tinnes strykning)
Definite Entry List Hoppning

180223maxhuhnerkcl
Max Kühner hoppar in i hoppfinalen. Foto: Kim C Lundin

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden