Sport
28 augusti 2017 11:33

Guld-Peder tackar fansen

"Att få vakna upp i dag som Europamästare är väldigt speciellt. Jag vill tacka så många av er för all support, och publiken på Ullevi var fantastisk." Så tackar Peder Fredricson för allt stöd under EM-veckan i sociala medier dagen efter guldet.

Guld-Peder tackar fansen
En oerhört lycklig och lättad Peder Fredricson tog EM-guld inför en kokande hemmapublik i Göteborg. Nu tackar han för allt stöd. Foto: MiP Media

Ullevi kokade när Peder Fredricson och All In gick i mål efter sista finalrundan på söndagen. EM-guldet var bärgat och publikens hyllningar till sin hjälte ville aldrig ta slut. 

På måndagen tog Peder Fredricson en lång sovmorgon, men han ville ändå skicka en hälsning och ett tack till sina fans på sociala medier. ”Att få vakna upp i dag som Europamästare är väldigt speciellt. Jag vill tacka så många för all support, och publiken på Ullevi var fantastisk,” skriver han på Instagram

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden