Hoppning
25 november 2021 16:24

Juniorerna snabbast i uppvärmningen till Arena Youth Tour

SIHS 2021Årets första vinnare har korats under Sweden International Horse Show - junioren Alice Borglund var första hoppryttare att rida hem en blågul rosett i Friends Arena, när hon toppade uppvärmningsklassen inför höstfinalen av Arena Youth Tour.

Juniorerna snabbast i uppvärmningen till Arena Youth Tour
Alice Borglund och Nino på väg mot seger i Friends Arena. Foto: Roland Thunholm

Åtta juniorer och åtta young riders fick känna på banan i uppvärmningen inför Arena Youth Tour, som var första hoppklass i årets upplaga av Sweden International Horse Show. För juniorerna låg hindren på 1,30, medan de äldre motståndarna hoppade 1,40.

Fem ekipage var dubbel felfria, och överlägset snabbast var Alice BorglundNino (SWB val f -11, e Nintender-Quidam de Revel, uppf/äg Peter Gustafson) – hon vann klassen med 1,5 sekund till godo på Ebba Danielsson/T-Gavoli Z.

Även tredjeplatsen gick till en junior, Ella Littorin och Valentina. Nu väntar höstfinalen för samtliga 16 ekipage i morgon fredag.

Resultat

Regler Arena Youth Tour

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden