Ridsport TV
23 september 2018 06:32

Klipp: Se det omtalade medaljskriket – tar i ända från tårna

HejaropJust när Fredrik Jönsson ska hoppa sitt sista hinder i VM-lagfinalen ekade ett svenskt skrik, hela vägen till de svenska tv-sofforna. Och, visst gick det precis som påhejaren önskade så innerligt – det blev felfritt och medalj. Den som skriker tar verkligen i från tårna och är på god väg över sargen – kika själv här.

Klipp: Se det omtalade medaljskriket – tar i ända från tårna

Det där omtalade skriket, just ögonblicket före en svensk medalj blev klar, gick inte att undgå den som såg sändningen. Inte heller för folket på plats i Tryon. Ridsports Annelie Frank fångade ”den skyldiga” på film – kika nedan och se hur Henrik von Eckermann tar i ända från tårna och skriver ut det som så många tänkte i samma stund.
Även personer från teamet på plats har berättat att det, vilket somliga först inte trodde, var Henrik som låg bakom ropet.  Vill du höra hur det lät mer exakt hemma i tv-sofforna där hela frasen ”upp nu för f*n” hörs ännu bättre via tv:s mikrofoner  kan du kika på Aftonbladets klipp via den här länken. Dra fram till 34 sekunder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tidningen Ridsport (@tidningenridsport) on


Länk till Ridsports klipp om det inte laddas här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-