Ridsport Play
24 februari 2021 15:07

Kolla klippet: ”2020 blev väl ändå ganska okej”

Kreativt"I mars hände något som störde vår harmoni och vi fick lära oss om handtvätt och ordet pandemi." Så lyder en del av sångtexten i Billdals Ridklubbs verksamhetsberättelse – som klubben valt att framföra i form av en musikvideo. Se hela videon här.

Kolla klippet: ”2020 blev väl ändå ganska okej”
"Vi rider och vi sköter om vår häst, på Billdals Ridklubb är våra medlemmar bäst", lyder hyllningssången. Foto: Skärmdump

Billdals Ridklubb förbereder som bäst för att ta hand om de nationella klasser som på grund av pandemin förflyttats från Gothenburg Horse Show. Om bara tre veckor är det dags för finaler i SWB Trophy och Arena Youth Tour och tre- och fyrstjärniga hoppklasser upp till 1,50 på den tävlingsrutinerade klubben utanför Göteborg.

Men Billdals Ridklubb är har inte bara vana av att arrangera stortävlingar, det är också en anläggning med ett rikt klubbliv och en uppskattad ridskola med cirka 50 ridskolehästar och cirka 700 uppsittningar i veckan. Något som klubben nu tagit ett nytt grepp på i en mycket kreativ verksamhetsberättelse – i form av en musikvideo. Här får vi följa med från årets första pay and jump och besök av Patrik Kittel i februari, till ridläger under sommaren och bygge av nytt stall. Och givetvis får vi en glimt av vad som hände i den ödesdigra månaden mars. Se hela videon här under.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden