Hoppning
1 juni 2019 14:47

Malin 1,60-placerad dubbelt upp – båda svenskarna med till GP:n

HamburgDet hettar till ordentligt i Hamburg. I eftermiddag är det dags för Global Champions Tours Grand Prix med två svenskar och på vägen dit blev det dubbla placeringar för Malin Baryard Johnnson – både indivduellt och med laget.

Malin 1,60-placerad dubbelt upp – båda svenskarna med till GP:n
Malin Baryard Johnsson och h&M Indiana fortsätter att plocka placeringar. (Arkivbild) Foto: Roland Thunholm

I Hamburg har precis Global Champions League avgjorts genom den 1,60-hoppning som också är kval till eftermiddagens Grand Prix. Malin Baryard Johnsson fortsätter att susa fram i resultatlistorna. Tillsammans med H&M Indiana blev det placering 13 individuellt och  ännu en nolla för laget Berlin Eagles. Lagkamraten Ludger Beerbaum hade ett ner både i förrgår och i dag, men Malins felfria rundor lyfte laget till fjärde plats.

Peder Fredricson hade ett nedslag med torsdagens 1,50-vinnare H&M All In. Hans lag Shanghai Swans blev sjua av de 16 till start och leder ligan totalt efter sex omgångar. Klassen vanns individuellt av  Margie Goldstein-Engle med Dicas.

Både Malin och Peder är vidare till Grand Prix-klassen, som startar 15.15 och kan ses via GCT:s site. Peder går ut som nummer nio och Malin som nummer 23.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden