Sverige
28 december 2019 08:46

Mest läst 2019 – nomineringarna till Årets Komet

Del 5Ridsports läsare engagerade sig stort i priset till Årets Komet som delades ut på Ryttargalan. Artikeln med årets nominerade ryttare blev en av årets mest lästa på tidningen Ridsports webb.

Mest läst 2019 – nomineringarna till Årets Komet
Ebba Adnervik utsågs till Årets Komet på Ryttargalan. Artikeln med årets nomineringar blev en av årets mest lästa på tidningen Ridsports webb. Foto: Roland Thunholm

En ryttare vardera från hoppning, dressyr och fälttävlan nomineras till priset Årets Komet. Ridsports läsare röstade fram vinnaren, och priset delades sedan ut på Ryttargalan i slutet av november. Artikeln med de tre nominerade ryttarna blev en av årets mest lästa på tidningen Ridsports webb och du hittar den här.

Priset gick till fälttävlansryttaren Ebba Adnervik vilket du kan läsa om här. Årets Komet är ett pris som delats ut under många år, och hur det gått för de tidigare pristagarna kan du läsa om här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden