Fälttävlan
10 mars 2019 19:47

Svenskt i prislistan i Portugal

InternationelltFör andra helgen i rad höll Vendela Eriksdotter Rubin sig framme i prislistan vid en internationell tävling. Denna gång blev det placering i CCI3*L.

Svenskt i prislistan i Portugal
Vendela Eriksdotter Rubin och Vienna Imperial.. Arkivbild: Fredrik Jonsving

Tävlingarna hölls i Barroca d’Alva, Portugal, precis som förra helgen. Då blev Vendela Eriksdotter Rubin åtta med Vienna Imperial (DWB sto f 2005 e Clearway-Carry, uppf Susanne o Henning Riedel, äg Lundens djurhälsa, Ylva Rubin o Erik Lindahl) efter en bra dressyr och felfri terräng i en tvåstjärnig kort klass.

Den här helgen slog ekipaget till med en sjätteplacering i en trestjärnig lång klass, CCI3*L. Ekipaget stannade på sitt dressyrstraff, 34,3, och klättrade rejält i resultatlistan från sin 19:e plats efter dressyren.

Klassen vanns av Frankrikes Maxime Livio.

Vendela Eriksdotter Rubin var med på Ridsports lista över hetaste framtidslöften i fälttävlan inför 2019 och inför 2018. Hon har flera mästerskapsmedaljer på meritlistan och ingår i svenska landslaget för unga ryttare i år.

Fälttävlan har en ny klassindelning från och med i år, denna kan du läsa mer om här.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden