Fälttävlan
8 juni 2019 08:30

Sverige på fjärde plats efter dressyren

Nations CupVid Nations Cup-tävlingarna i italienska Pratoni Del Vivaro är dressyrmomentet avklarat. Sverige ligger på fjärde plats, och bästa svenska resultatet levererade Niklas Lindbäck och Focus Filiokus.

Sverige på fjärde plats efter dressyren
VM-ekipaget Niklas Lindbäck och Focus Filiokus lyckades bäst av svenskarna i dressyren (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Sverige fick en smakstart vid årets första Nations Cup i fälttävlan där laget slutade på en andraplats i brittiska Houghton. Denna vecka rids årets andra Nations Cup i italienska Pratoni Del Vivaro, och i Sveriges lag ingår Malin JosefssonAgaton V, Sandra GustafssonKoordinat och Niklas LindbäckFocus Filiocus.

Efter den inledande dressyren ligger Sverige på fjärde plats av sex lag med 110,5 straff. Bäst i dressyrmomentet bland svenskarna gick det för Niklas Lindbäck som fick 32,4 straff.

I ledning ligger Nederländerna med 99,2 straff, följda av Frankrike med 104,1 straff och värdnationen Italien på 105,8 straff.

Under lördagen är det dags för tävlingens terrängmoment.

Resultat efter dressyren
Arrangörens hemsida
Livesändning
Regler Nations Cup

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden