Avelsnyheter
5 oktober 2019 21:14

Thelma Hästak toppade 7-årskvalet

Breeders TrophyHeartbeat-dottern har haft stora framgångar under alla sina unghästår och har bland annat gått unghäst-VM. Med André Brandt på ryggen vann nu Thelma Hästak lördagens första kval för de 7-åriga hopphästarna.

Thelma Hästak toppade 7-årskvalet
André Brandt med Thelma Hästar vann första kvalet för 7-åriga hopphästar. Foto: Roland Thunholm

Under lördagen reds det första kvalet för de 7-åriga hästarna vid SWB Equestrian Weeks Fälttävlan & Hoppning på Flyinge. Åtta ekipage startade i klassen som reds i två faser över 1,35-hinder.

Vann kvalet gjorde André BrandtThelma Hästak (SWB sto f-112 e Heartbeat-Comes van de Heffinck, uppf Hästak AB), som med relativt god tidsmarginal placerade sig före Py Jägerden och Intermezzo. Totalt var det fyra ekipage som nollade båda faserna.

Finalen för 7-åringarna rids klockan 9.00 på söndag morgon, och det är resultatet i kvalklassen som har avgjort startordningen. André Brandt och Thelma Hästak startar sist i finalen.

Resultat
Startlista finalen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Allt från hoppningen vid SWB Equestrian Weeks (16)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden