Hoppning
18 november 2018 07:37

Tre svenskar i världscupen: Så håller du koll

UppdateradSöndag så här års betyder ofta världscuphoppning och så är fallet även i dag. Tre svenskar står på startlinjen i Stuttgart, bland annat Henrik von Eckermann med Castello 194, och här finns det du behöver veta för att hålla koll.

Tre svenskar i världscupen: Så håller du koll
Två, eller snarare tre, av världscupsvenskarna: Flips Little Sparrow, Stephanie Holmén och Peder Fredricson. Henrik von Eckermann är den tredje blågula ryttaren i Stuttgart. Foto: Roland Thunholm

17.15 LÄS OM HUR DET GICK I VÄRLDSCUPEN I DAG

Säsongens femte världscuphoppning avgörs i dag i tyska Stuttgart. Tre svenskar är med och dragningen är gjord: Stephanie Holmén med Flips Little Sparrow (startnummer 10), Peder Fredricson med Catch Me Not S (startnummer 26) och Henrik von Eckermann med Evelina Toveks Castello 194 (startnummer 30).

SVT sänder med start klockan 14.55 i SVT2. Klockan 15.25 fortsätter sändningen i SVT1. Som vanligt sänds hela klassen via SVT Play, med start 14.55.

Inför det femte kvalet leder Martin Fuchs världscupligan följd av Kevin Staut och Steve Guerdat. Douglas Lindelöw är bästa svensk på delad plats 7. Peder Fredricson ligger på delad plats 14.

Sändningen på SVT Plays världscupsida
Ställning just nu
Start- och resultatlistor

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden