Hoppning
24 januari 2014 17:26

Ung stjärna hos Peder

H&M All In kan vara Peder Fredricsons nästa stjärna. Den 8-åriga valacken studsade igenom fredagens internationella 1,40-hoppning i holländska Amsterdam felfritt.

Ung stjärna hos Peder
Blott 8-årige All In visade klassen när han var felfri tillsammans med Peder Fredricson i Amsterdams inledande tidshoppning på fredagen. FOTO: www.eventingphoto.com

– Det är en jättebra häst, säger Peder Fredricson som har ridit All In (e Kashmir Van Schuttershof u Fortune) några månader.

Den bruna, lite heta, valacken visade både rätt inställning och sin stora spänst inne i Amsterdams speciella arena. Han tog sig an alla uppgifter inne på banan med stor entusiasm och kunde enkelt lösa uppgiften när allt inte stämde perfekt.

Förra året kom All In fyra på unghäst-VM för 7-åriga hästar tillsammans med sin dåvarande ryttare Nicola Philipaerts, Belgien. Efter det köptes han av svenska Stuteri Arch som har ställt hästen till Peder Fredricsons förfogande. Ekipaget tävlade även i Drachten förra helgen.

Fredagens 1,40-klass på Amsterdams fyrstjärniga meeting var en ren tidshoppning med Peder Fredricson/H&M All In som enda svenska ekipage. Det svenska ekipaget stod för en av klassens 24 nollor och en 15:e plats.

– Det här är främst ett läroår för honom, säger Peder Fredricson som också har med sig H&M Sibon och Cash In till Amsterdam. 

Resultat, fredagens 1,40-hoppning

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden