Hästliv
6 september 2018 09:33

Vem är det största Peder-fanset du vet? Vinn Peders bok till dig själv eller en vän

Peders bok[TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD ] Är du sugen på Peder Fredricsons nya bok? Nu har du chansen att lägga beslag på ett exemplar – eller varför inte göra en vän väldigt glad?

Vem är det största Peder-fanset du vet? Vinn Peders bok till dig själv eller en vän
Peder Fredricons bok, utgiven av Max Ström.

[TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD ]

I går berättade Ridsport om Peder Fredricsons bok (läs mer om den här) och nu lottar vi ut fem exemplar via en tävling på Instagram och Facebook. Det är lätt som en plätt – hitta rätt inlägg på Ridsports Instagram eller Facebook och tagga det största Peder-fanset du vet i kommentarsfältet. Det kan vara du själv, en stallkompis, brorsan, tränaren, mormor eller vem som helst som helt enkelt är ett superfans till guldryttaren. Se till att tagga senast klockan 10.00 fredagen den 7 september.

Bland alla som taggas lottar Ridsport slumpmässigt ut fem exemplar. Ytterligare fem exemplar kommer att delas ut via tävling i Ridsports pappersupplaga framöver.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-