Hoppning
18 januari 2019 06:00

VM-tvåan tar över Denis Lynchs GP-häst

ByteThe Sinner, som under 2018 plockade en rad femstjärniga placeringar med Denis Lynch, har fått en ny ryttare. Det är VM-tvåan Martin Fuchs som nu tar över.

VM-tvåan tar över Denis Lynchs GP-häst
Martin Fuchs, som just här njuter av sitt VM-silver, ska rida The Sinner som hade en framgångsrik säsong med Denis Lynch. Foto: Roland Thunholm

På sina respektive sociala medier-konton berättar såväl schweizaren Martin Fuchs som irländaren Denis Lynch att den förstnämnda är ny ryttare på The Sinner (f 2008, e Sanvaro-Landgold 3).

Fram tills i våras tävlades The Sinner av Kamil Papuosek i främst snäppet mindre internationella tävlingar, men under sin enda säsong med Denis Lynch har han synts desto mer i de femstjärniga sammanhangen. Lynch och The Sinner har bland annat varit trea i de femstjärniga Grand Prix-klasserna i Paris och Helsingfors och placerat sig i världscupkval – exempelvis i Mechelen där de var femma just före årsskiftet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden