Hoppning
28 augusti 2018 15:48

All In åker inte till Tryon

Inte redoPeder Fredricson tar inte med sig mästerskapshästen H&M All In till VM i Tryon. Hästen är inte redo för ett stort mästerskap ännu, berättar Peder. Valet står nu mellan Hansson WL och H&M Christian K.

All In åker inte till Tryon
Peder Fredricson och All In. ArkivFoto: Roland Thunholm

Efter ett OS-silver och ett EM-guld blir det inte någon ny mästerskapsmedalj för Peder Fredricsons stjärnhäst H&M All In (SBS val f-06 e Kashmir Van Schuttershof-Andiamo Z, uppf Bas Huybregts) – i alla fall inte i år. ”Allan” gjorde comeback på tävlingsbanorna i juni och har varit nominerad som en av Peders VM-hästar.
”Han är inte riktigt redo och i full form för ett stort mästerskap ännu, utan kommer att få tävla igen efter VM”, säger Peder om All In.

Peders två övriga VM-kandidater är Hansson WL (SWB f -08 e Hip Hop-Iowa, uppf Walltorps Lantbruks AB) och H&M Christian K (KWPN e Namelus R-Calvados, uppf G.W. Klerks). Vilken av dessa hästar han tar med sig till Tryon ska vara klart den 10 september.
”Det är såklart tråkigt att All In inte kan åka, men de två andra hästarna håller också mästerskapsklass och har gjort en fantastisk säsong båda två”, säger förbundskapten Henrik Ankarcrona.

Denna helg tävlar Peder Fredricson både Hansson WL och H&M Christian K vid de femstjärniga tävlingarna i belgiska Bryssel.

Källa: Svenska Ridsportförbundet

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden