Hoppning
19 oktober 2021 16:50

Dubbla Fredricson rider i Jönköping – ihop med Baryard och Bengtsson

JHSJönköping Horse Show närmar sig med stormsteg och startfälten börjar nu klarna. Bland toppryttarna hittar vi bland andra världsettan Peder Fredricson och storebrorsan Jens Fredricson som är på väg att göra en ny raketkarriär. Även Malin Baryard Johnsson och Rolf-Göran Bengtsson förgyller startlistorna. Här hittar du de senast bekräftade ryttarnamnen.

Dubbla Fredricson rider i Jönköping – ihop med Baryard och Bengtsson
Rolf-Göran Bengtsson kommer till Jönköping Horse Show (arkivbild). Foto: Anna Nyberg

Jönköping Horse Show står för dörren och det är ett starkt startfält som gör sig redo för att äntra arenan på Elmia den 27-31 oktober. Bland de ryttare som redan bekräftats är ingen mindre än Peder Fredricson som har med sig flera av sina ”coming stars”. Samtidigt bjuder världsettan på ett unikt scensamtal där han berättar ”detaljerna om medaljerna”. På den senaste listan över bekräftade seniorryttare återfinns ännu en Fredricson, nämligen storebrorsan Jens Fredricson som i helgen blev världscuptrea i Oslo.

Dessutom hittar vi både guldryttaren Malin Baryard Johnsson och EM-ryttaren Rolf-Göran Bengtsson i startlistorna. Angelie von Essen som red felfritt och säkrade silverplatsen åt det svenska laget tillsammans med Jens Fredricson i Aachen kommer också till Jönköping Horse Show liksom Stephanie Holmén. Utländska ryttare är bland andra Geir och Johan-Sebastian Gulliksen. Se hela listan med svenska toppryttare här under.

Jönköping Horse Show – seniorryttare

Peder Fredricson
Malin Baryard Johnsson
Angelie von Essen
Jens Fredricson
Rolf-Göran Bengtsson
Shane Carey
Stephanie Holmén
Marcus Westergren
Matilda Pettersson
Emma Emanuelsson
Py Jägerdén
Erica Swartz
Helena Persson
Jüri Sokolovski
Viktor Melin
Alice Tapper
Sofia Kroon
Hedda Wallin
Irma Karlsson
Amanda Landeblad

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Allt från hästfesten i Jönköping (18)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden