Hoppning
19 augusti 2018 20:23

Erica Swartz 1,60-placerad i Tyskland

InternationelltErica Swarts höll den svenska fanan högt under helgens trestjärniga hoppningar i Donaueschingen med en 1,60-placering som bästa notering.

Erica Swartz 1,60-placerad i Tyskland
Erica Swartz hade en lyckad helg. Arkivbild: Roland Thunholm

Erica Swartz reser hem från tyska Donaueschingen trestjärniga tävlingar med ett par fina placeringar i bagaget. Tillsammans med Jovita (BWP, sto, f 2009, e Carabas V/D Wateringhoeve-Jokinal De Bornival) blev det dubbelt upp. De inledde med en tredjeplats efter en dubbelnolla i 1,50.

Placeringen följdes av ännu en, nu i helgens toppklass 1,60. Felfritt och två nedslag i omhoppningen gav ekipaget en femteplats bland de runt 50 ekipagen till start. Hans-Dieter Dreher och Embassy Ii tog segern.

Ännu en svensk 1,50-placering togs i franska Deauvilles fyrstjärniga hoppning. Petronella Andersson säkrade placering nio tillsammans med Bacardi.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden