Dressyr
23 oktober 09:25

Följ säsongspremiären i världscupen

InternationelltPå lördagens kväll är det dags för säsongens första världscupkür. Den rids i danska Herning och här finns allt du behöver för att följa tävlingen.

Följ säsongspremiären i världscupen
Cathrine Dufour och Atterupgaards Cassidy finns i startfältet. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

Endast en svensk finns i det 14 ekipage stora starfältet och det är Jennie Larsson/Zircoon Spring Flower. De startar först i klassen som börjar 18.30.

Fler svenskar skulle ha varit på plats, men har lämnat återbud av olika anledningar. Detta gäller bland annat Patrik Kittel vars världscuphäst Fiontini nyligen såldes till USA.

Hemmaekipaget Cathrine Dufour och Atterupgaards Cassidy får ses som favoriter och de startar sist efter att ha vunnit fredagens Grand Prix.

En annan deltagare som är värd att nämna är tyska fälttävlansstjärnan Ingrid Klimke. Hon går ut i mitten av startfältet tillsammans med Franziskus 15.

 

Arrangörens webbplats
Startlista 
FEI TV/ClipMyHorse sänder

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden