Hoppning
14 augusti 2017 15:03

Från OS-silver till guldmål på EM – hör Peder berätta

Tiden efter OS, debatten om Jerringpriset och målet på EM i Göteborg. Radiosporten har under året träffat Peder Fredricson – hör resultatet här.

Från OS-silver till guldmål på EM – hör Peder berätta
Peder Fredricson gör sig redo för EM i Göteborg. @RolandThunholm

Ganska precis ett händelserikt år har gått sedan Peder Fredricson och H&M All In tog OS-silver. Under året har Sveriges Radios reporter Annelie Frank, som även är välbekant för många av Ridsports läsare, träffat Peder Fredricson några gånger och pratat om allt från vad han tänker om den heta debatten efter Jerringpriset till att det faktiskt fanns något positivt med att han blev sjuk i vintras.
”Jag låg och tänkte lite grann på vad jag skulle göra bättre, vad jag skulle kunna göra för att bli den där halvsekunden snabbare som jag hade behövt för att vinna guld på OS. Och jag tycker att jag har lyckats, jag och mina hästar är lite snabbare nu” säger Peder i reportaget.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden