Sverige
14 januari 09:50

Friends byter namn till Strawberry Arena

Namnbyte"Ska du till Friends?" blir ett minne blott när en av Sveriges nationalarenor nu byter namn. Sweden International Horse Show kommer från och med i år att äga rum i "jordgubben".

Friends byter namn till Strawberry Arena
Friends byter både namn och skepnad. Foto: Bara Bild

Från och med den 12 juli kommer Friends Arena att byta namn till Strawberry Arena. Bakom namnbytet står den norske miljardären och hotellmogulen Petter Stordalen, vars företag går in som namnsponsor.

– Det nya namnet, Strawberry Arena, symboliserar upplevelser och mångfald. Detta blir en arena med plats för energi, mod och begeistring. Här ska de bästa konserterna vara, här ska fotbollsfans jubla och gråta och här ska det finnas plats för alla, säger Petter Stordalen, ägare och grundare av Strawberry.

– Strawberry vill fortsätta skapa en plats för de största mötena, upplevelserna och ögonblicken i Sverige och Norden tillsammans med Stockholm Live. Vi är otroligt stolta över att arenan får namnet Strawberry Arena,

Stockholm Live heter företaget som driver Friends Arena, med flera av Sveriges stora arenor.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden