Hoppning
22 mars 2019 16:32

Här är alla anmälda till världscupfinalen

ScandinaviumAnmälningstiden har gått ut och alla som planerar att hoppa världscupfinalen i Göteborg om två veckor har anmält sig. Här finns hela listan!

Här är alla anmälda till världscupfinalen
Irma Karlsson och Ida van de Bisschop är tillbaka i Scandinvaium. Arkivbild: Roland Thunholm

35 ryttare från 18 länder har nu anmält sig till världscupfinalen i Göteborg efter att ha kvalificerat sig dit via olika ligor runt om i världen.

Den enda av de kvalificerade som inte har anmält sig till Göteborg är Australiens Edwina Tops Alexander.

Sverige har hela tre ryttare med i världscupfinalen – Henrik von Eckermann, Irma Karlsson och Peder Fredricson. von Eckermann har anmält Toveks Mary Lou till världscupklasserna, Irma Karlsson har anmält både Ida van de Bisshop och Chacconu och Peder Fredricson är anmäld med H&M All In samt Catch Me Not S.

Ridsport
Bianca med Steve Guerdat. Arkivbild: Roland Thunholm

Svenskfödda skäcken Life is Beautiful kommer som väntat med sin japanska ryttare Shino Hirota, SWB-stoet Bianca är anmäld tillsammans med sin ryttare Steve Guerdat, Schweiz, liksom Sverigekändisen Casello som rids av Tysklands Ludger Beerbaum.

Världscupfinalen hoppas i Göteborg den 3-7 april.

Här är hela listan

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden