Hoppning
3 juni 17:25

Henrik von Eckermann och Dzara toppade i Frankrike

LGCTDzara Dorchival är ett av flera framtidshopp i stallet hos Henrik von Eckermann. På lördagen bar det explosiva fuxstoet världsettan till ännu en seger vid GCT-tävlingarna i franska St Tropez.

Solen strålade på Franska rivieran när Henrik von Eckermann tog ännu en 1,50-seger i St Tropez på lördagen. Det var en femstjärnig tidshoppning där han tillsammans med Dzara Dorchival red i mål på 62,12 sekunder.

Tvåa var britten Scott Brash som red in på 62,78 sekunder med Hello Mr President. Amerikanska Natalie Dean blev trea på tiden 63,97 sekunder med Chadora Lady. Chadora Lady reds tidigare av Angelica Augustsson Zanotelli, som har sagt att det är en av de bästa hästar hon någonsin suttit på. Den som såg ekipaget under Sweden International Horse Show kan nog instämma i att Chadora Lady är ett namn att lägga på minnet.

På lördagskvällen rider Henrik von Eckermann LGCT Grand Prix of Ramatuelle St Tropez med King Edward. Här startar även Malin Baryard Johnsson med H&M Indiana och Evelina Tovek med Winnetou de la Hamente Z.

Här är ett klipp från lördagens snabba runda:

Resultatlista 1,50-klassen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden